Nov 21, 2007

Became a Porn STAR ?

Kemarin, ng..ng..ng...pas ngobrol sama anak-anak sambil makan 'ketela keju' yang murah meriah. Trus pas lihat 'teaser'nya film Tora Sudiro Quickie Express yang jadi Gigolo, akhirnya nyangkut di topik bahasan;
" Wahhhahaha, enak paling ya, jadi kaya Rocco. Sudah, gratis..dibayar lagi.." Weiks, is it right? (hopefully u know 'bout
Rocco )

Kalo dipikir-pikir iya juga. Masuk dalam industri 'panas' kaya gini harus siap dengan segala resiko.
-
Stamina : pasti dengan jadwal yang padat. Belum lagi, kalo pas harus nunggu re-take
-
Malu : Ya iyalah, soalnya dilihat banyak crew dan masih tetap mempertahan supaya 'tetap tegak berdiri'
-
Penyakit: Mungkin ini part yang paling gak enakin. Gimana kalo ketularan HIV+ or else, wah ....gak jamin dah inget enaknya. Mungkin jadinya bayaran itu, gak ada artinya daripada 'benda' yang jadi one and only.

Wekekeke, tapi kembali dipikir-pikir ah enak atau gak enaknya. Nah, penasaran juga rasanya '
How to be a Rocco Sifredi wannabe ?'. Selidik punya selidik (halah), I've got the quetion and answer here..there's someone, asking about 'join this industries' and taraaaaaaa !! Here's the edit version :)

Question..
How much do male porn actors make, and how are they paid? I mean when you first get interviewed, do they pay by the inch, or by how attractive you are in general or by how much prior "profesional" experience you have in the industry.
Do you get paid royalties for every dvd sold or every pay per view porn site visited? The reason I'm asking is that I'm just getting my feet wet in this business and thus far I've recieved a few "low-ball" offers and one offer where I could make over $1,000.00 per scene; but I have no frame of referenc to know what I should be getting for my perfomance.

Hahaha, ini die....cocok buat kita-kita yang masih jobless, mencari lowongan yang nikkmmatt :)

the Answer..
You can make anything from $50 to $1500 per scene. You get paid per scene, and nothing more. No royalties, no inches, nothing to do with your attractiveness.

Here are some more ideas about how to get involved.
Getting into the porn industry is very very difficult if you are a man. You must be able to get it up, keep it up, and then cum within 2 or 3 minutes of being asked. That is a given. You have to be at least 7 inches and very thick, preferably over eight. You have to be in some kind of physical shape, and you have to have stamina. You have to be willing to work with any girl in any situation, and be prepared for stop-start sex.
Sending pictures will get you nowhere. You have to actually GO to the studios and introduce yourself and then they will take naked polaroids of you and get back to you. But even then, your chances are minimal.
There is always a market for porn actors, regardless of your background and personal requirements, but at the same time you have to have (a) talent, (b) luck, and (c) you must be in a good location. New York, Miami, London, Amsterdam, Prague, etc. If you're thinking of mainstream acting or what not, you almost certainly will be exposed by the paparazzi. Once you do porn, your ENTERTAINMENT career is permanently red-flagged. Just come up with an alias and make it clear that your identity is to be kept a secret. Many pornstars do that.

Ugghhh
...
NAH..puas belom? sekarang kata orang cari pekerjaan yang enak + sesuai kesukaan + santai + dan bebas, sangat sulit? wah, wah...semua kembali padamu. Kalo modal ijazah gak ada, ya 'modal' lainnya saja.
Sekedar ngingetin juga ,
Gigolo mati mulut berbusa + telinga ber darah keluar + dubur keluar belatung. (wawahahaha ala sinetron HIDAYAH)..

3 comments:

Anthony said...

wahh, suka liat Tarzan ya ?
hehe, kalo di Indonesia, alamat Agency nya dimana?

yuki said...

makanya mak erot laris. wong pada pengen yang paaanjang dan laaamaaa...eh, tapi di mainan anak-anak itu kan bunyinya "Njang panjang yang panjang jadiii" mampus lu!!

Anonymous said...

Gue 6.3 inchies...kurang2 dikit masa' nggak diterima sih?